תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה בסגנון יווני. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן זית, גבינת פטה, קלמטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט פסטה בסגנון יווני, טונאן בסגנון יווני עניבת פרפר סלט פסטה, ו שמנת פטה בסגנון יווני מלפפון סלט פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר או קערת מעבד מזון, מניחים את כל מרכיבי ההלבשה. כיסוי; תערובת על מהירות בינונית על 20 שניות או עד חלקה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
קערה
2
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר; לנקז.