סלט פסטה שומר-בייקון
סלט פסטה שומר-בייקון עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פסטה ספירלית, נורות שומר, פלפל גרוס גס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו סלט פסטה אספרגוס-שומר, סלט תפוחי אדמה חם עם בייקון ושומר, ו סלט תפוחי אדמה עם שומר ושאלוט להתענג ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
הסר בייקון בעזרת כף מחוררת; מסננים על מגבות נייר.
הסר טפטופים, שמור 3 כפות.
קולים שומר בטפטופים שמורים למשך 4-6 דקות או עד שהם רכים פריכים.
מוסיפים אגוזי מלך; מבשלים 3-4 דקות יותר או עד קלוי.
מסננים פסטה, שומרים 1/3 כוס מי פסטה.
מוסיפים לתערובת השומר פסטה, בייקון ו -3 / 4 כוס גבינה; מפזרים פלפל ומלח. זורקים קלות עד שהגבינה נמסה, ומוסיפים מספיק מי פסטה שמורים לפסטה.
מגישים חם עם הגבינה שנותרה. מקררים שאריות.