סלט פרמזן ברוקולי וכרובית
סלט פרמזן ברוקולי וכרובית היא מנה עיקרית שמגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מכיל 341 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-28 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פרמזן, מלח כשר, עלי תרד קלות ועוד מספר מצרכים להכנת היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 21 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 67%. נסו שרימפס פרמזן לימון עם ברוקולי וכרובית, גראטן פרמזן ברוקולי קלוי וכרובית, ופרמז'ן ברוקולי ופרמז'ן בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את הברוקולי והכרובית בקערה גדולה. לזרוק עם הביצים הטרופות לציפוי אחיד.
מניחים את הפרמזן במגש גדול או בתבנית אפייה ומטגנים את הירקות בגבינה, לוחצים לציפוי אחיד.
יוצקים שמן זית במחבת כבדה גדולה עד שעומק שמן הזית הוא 1/4 אינץ', בערך 1/2 כוס תלוי בגודל המחבת שלך. מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים בזהירות את הירקות מצופים פרמזן. אין להעמיס את המחבת. מבשלים בקבוצות, אם צריך.
נותנים לירקות להתבשל עד שנוצר קרום, כ-3 דקות לכל צד. הופכים את הירקות רק כשהם משתחררים בקלות מתחתית התבנית.
מסננים על נייר סופג ומתבלים במלח.
מניחים את התרד בקערה גדולה. בקערה קטנה, טורפים יחד את גרידת הלימון, מיץ הלימון, שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל.
מטפטפים את התרד בוויניגרט ומערבבים לציפוי.
מוסיפים את הירקות מצופים פרמזן. לזרוק ולהגיש.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "