קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סלט פרמזן ברוקולי וכרובית

סלט פרמזן ברוקולי וכרובית
סלט פרמזן ברוקולי וכרובית היא מנה עיקרית שמגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מכיל 341 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-28 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פרמזן, מלח כשר, עלי תרד קלות ועוד מספר מצרכים להכנת היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 21 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 67%. נסו שרימפס פרמזן לימון עם ברוקולי וכרובית, גראטן פרמזן ברוקולי קלוי וכרובית, ופרמז'ן ברוקולי ופרמז'ן בתנור (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את הברוקולי והכרובית בקערה גדולה. לזרוק עם הביצים הטרופות לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הפרמזן במגש גדול או בתבנית אפייה ומטגנים את הירקות בגבינה, לוחצים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
יוצקים שמן זית במחבת כבדה גדולה עד שעומק שמן הזית הוא 1/4 אינץ', בערך 1/2 כוס תלוי בגודל המחבת שלך. מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים בזהירות את הירקות מצופים פרמזן. אין להעמיס את המחבת. מבשלים בקבוצות, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
נותנים לירקות להתבשל עד שנוצר קרום, כ-3 דקות לכל צד. הופכים את הירקות רק כשהם משתחררים בקלות מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מסננים על נייר סופג ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מניחים את התרד בקערה גדולה. בקערה קטנה, טורפים יחד את גרידת הלימון, מיץ הלימון, שמן זית כתית מעולה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מטפטפים את התרד בוויניגרט ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
9
מוסיפים את הירקות מצופים פרמזן. לזרוק ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "