סלט קינואן אדום ואבוקדו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. גשו לסופר וקנו מלפפון, קינואה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 365 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 100%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו סלט קינואן ואבוקדו, סלט קינואה כרוב אבוקדו, ו סלט קינואה צנון ואבוקדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
הביאו את הקינואה והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהקינואה רכה, והמים נספגים, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מורחים לתוך קערת ערבוב, ומקררים עד קר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
לאחר שהקינואה התקררה, מערבבים בעדינות את העגבניות, המלפפון והבצל. מתבלים במיץ ליים, כמון, מלח ופלפל; מערבבים לאיחוד. מחלקים את עלי התרד לצלחות סלט, ומעליהם סלט הקינואה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 תות, קלוף
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות