סלט קינואה עם בצל ירוק בגריל, פאבות ותאריכים
אם יש לך עלי ארוגולה, כרישה תינוק, חומץ שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלט קינואה עם בצל ירוק בגריל, פאבות ותאריכים, סלט קינואה עם פאבות ולימון משומר, ו סלט קינואה עם חמוציות, בצל ירוק וקליפה כתומה.
הוראות
בסיר קטן, לכסות את הקינואה עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהמים נספגים והקינואה רכה, כ -15 דקות. לחשוף, fluff קינואה ולהעביר לקערה גדולה.
בינתיים, תדליק גריל. גריל התאריכים על חום מתון עד חרוך קלות ורך מאוד, על 2 דקות.
מעבירים את התאריכים לקערה רדודה ומחית למחית עם מזלג. מערבבים בחומץ ומתבלים את מחית עם מלח.
גריל תרמילי שעועית פאבה על חום גבוה בינוני, מפנה, עד התרמילים מתרככים וחמים בתוך, כ 5 דקות.
להעביר את התרמילים לקערה, לכסות בנייר כסף ולתת קיטור במשך 5 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים את גרידת הלימון, מיץ ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל. פגז לקלף את פול ולזרוק אותם עם 1 כף של ההלבשה.
מברשת את הבצל הירוק ושום ירוק עם חלק ההלבשה, העונה עם מלח ופלפל וגריל על חום גבוה בינוני, מפנה, עד השחמה ומכרז, על 2 דקות.
להעביר את הבצל הירוק ושום ירוק למשטח עבודה ולחתוך אותם לאורכים 2 אינץ'.
מערבבים את פול, בצל ירוק, שום ירוק ונענע לתוך קינואה.
הוסף את ההלבשה הנותרת וזרוק היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים את מחית התאריך על תחתית של 4 צלחות כפית סלט קינואה על גבי.
מקשטים עם עלי הסורל ומגישים.