קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

סלט קציר קליפורניה

סלט קציר קליפורניה
סלט קציר קליפורניה הוא ללא חלב ופסקאטריאן הר העבודה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 228 קלוריות. מתכון זה משמש 16. מתכון זה מ טעם הבית דורש אטריות צ'או מיין, אטריות ראמן, צימוקים ובצל ירוק. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 26%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט קוב קליפורניה, סלט סושי קליפורניה, ו סלט קוב קליפורניה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו חסה, ענבים ושרימפס. שוברים אטריות ראמן לחתיכות קטנות (שומרים את חבילת התיבול לשימוש אחר); מוסיפים לסלט עם אטריות צ ' או מיין, צימוקים, בצל ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות חסה רומנית מגוררת, מ-1 חסה קטנה3 כוסות חסה רומנית מגוררת, מ-1 חסה קטנה
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
אטריות ראמןאטריות ראמן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ענביםענבים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מזלפים רוטב; לזרוק למעיל.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.