קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות5
ציון בריאות68
מגזין

סלט רדיצ'יו ואגוזים בגריל

סלט רדיצ'יו ואגוזים בגריל
אם יש לך בסביבה 20 דקות לבלות במטבח, סלט רדיצ'יו ואגוזים בגריל עשוי להיות מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 262 קלוריות. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מתכון זה מאוכלרשת דורש מלח, חומץ יין לבן, מלח ופלפל, ותפוזים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 96%, וזה מדהים. נסו סלט רדיצ'יו ואגוזים בגריל, סלט כרישה ורדיצ'יו בגריל עם ויניגרט הדרים-אגוז, ו רדיצ'יו בגריל עם רוטב אגוזים שמנת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לרוטב: בקערה קטנה מקציפים יחד את החומץ, שמן הזית, גרידת התפוז, הדבש, המלח והפלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
פלפלפלפל
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
לסלט: ריססו את מתלה הגריל בתרסיס בישול שאינו דביק ולא דליק. מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
צולים את הרדיצ ' יו עד להשחמה, כ -2 דקות לכל צד. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
קוצצים את הרדיצ ' יו בגריל לחתיכות בגודל ביס. בקערה בינונית שלבו את הרדיצ ' יו הקצוץ, קטעי התפוזים ואגוזי המלך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
רדיקיו.רדיקיו.
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את הרוטב, וזורקים בעדינות לציפוי.
6
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
7
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מחזורים גלדיאטור שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מחזורים גלדיאטור שרדונה
מחזורים גלדיאטור שרדונה
הארומטים באמת קופצים מהכוס. פפאיה, אפרסקים ואננס על האף עם רק רמז של אלון קלוי. נקטרינות ופירות אבן אחרים על החלק הקדמי. טעמים בשלים ועגולים של מיץ אפרסק ואננס. חומציות רכה ומרקם שופע עוטפים את הלשון לכיוון החלק האחורי של החיך.משתלב עם טעמים עשירים וקרמיים כמו צדפות בבור בלאן כתום. גם עוף אלפרדו, פטוצ ' יני פירות ים, או כל פסטה חנוקה ברוטב שמנת.