קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות66
סוגי מאכליםסלט
אירועיםחג ההודיה
מגזין

סלט שאריות חג ההודיה עם בטטות וכרוב ניצנים

סלט שאריות חג ההודיה עם בטטות וכרוב ניצנים
סלט שאריות חג ההודיה עם תפוחי אדמה מתוקים כרוב ניצנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 861 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, כרוב ניצנים, בשר הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: שאריות חג ההודיה: כרוב ניצנים, תפוחי אדמה, בשר הודו, כרוב ניצנים עם אגוזי פקאן ובטטות.

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 450 ° F. אם באמצעות שאריות טורקיה, לעבור לשלב הבא. כדי לבשל את הירכיים טורקיה, מפזרים כל אחד עם כמות נדיבה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שאריות הודושאריות הודו
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ירך טורקיהירך טורקיה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מניחים את הירכיים בתבנית אפייה ומעבירים לתנור. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של טורקיה הוא 170 ° F, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
הסר את הירכיים מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
הסר את העור ולמשוך את הבשר מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
אם משתמשים שאריות כרוב ניצנים מבושל מראש ובטטות, לדלג לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
6
מניחים את כרוב ניצנים וחתיכות בטטה במחבת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
יוצקים את שמן קנולה על גבי ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק את החתיכות עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
8
מעבירים לתנור ומבשלים עד ששני הירקות רכים ומשחימים קלות, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
9
הסר את המחבת כאשר נעשה. כבה את החימום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
יוצקים 3 1/3 כוסות מים לסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את הקוסקוס וקמצוץ מלח. קוק, התאמת החום אם המים חושבים על רותחים מעל, עד מכרז, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
מסננים במסננת כאשר נעשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
13
הוסף שתי כפות של החמאה למחבת להגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את חמוציות מיובשות, שקדים, וקמצוץ מלח, ומערבבים היטב. מבשלים עד שקדים קלויים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
( 23)( 23)
(צינור גדול)(צינור גדול)
15
מוסיף את הקוסקוס סחוט ומערבבים היטב. כבה את החום ולהוסיף 2 כפות של מיץ לימון, כמו גם כרוב ניצנים ובטטות. מערבבים לשלב. לטעום, ולהוסיף יותר חמאה או מיץ לימון במידת הצורך. מתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
16
מחלקים את תערובת הקוסקוס בין שלוש קערות גדולות, ומעל עם קצת הודו משך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
17
מגישים באופן מיידי.