סלט תותים אספרגוס הוא מאכל ללא גלוטן . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.22 דולר למנה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 139 קלוריות . אם יש לכם סוכר, תותים, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט אספרגוס תותים , סלט תותים אספרגוס וסלט אספרגוס תות ברוקולי .
הוראות
1
בצנצנת עם מכסה הדוק מערבבים את הסוכר, החומץ, הפרג, השומשום, הבצל, המלח אם רוצים, פפריקה ו
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
רוטב וורצ'סטרשייר; לנער עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ליקוריץ צהוב וירוק
3
מוסיפים את השמן; נער היטב. מכסים ומקררים שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
במחבת, מבשלים את האספרגוס בכמות קטנה של מים עד שהוא רך, כ-6-8 דקות; לנקז היטב. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות. מסדרים את האספרגוס והתותים על צלחת הגשה; מפזרים גבינה כחולה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרדונה שמונה עשרה מייל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-36 דולר.
שמונה עשרה מייל שרדונה
יצרנית היין ג'סיקה בון פנתה אל חוף סונומה הקריר עבור השרדונה הבהיר והמורכב הזה. פרי אבן קליל, לימון מאייר ומינרליות מושכת באף עוברים לחך קרמי מאוזן על ידי חומציות תוססת. תווים של וניל ועץ אלון מתוק משפרים את מורכבות היין. עבור היינות של Eighteen Miles, ג'סיקה בון (מיקב Passalacqua) מייצרת ענבים מתשעה כינויים שונים, כולם ברדיוס של שמונה עשר מייל מסביב להלדסבורג, קליפורניה. אנא נסה גם מונית של 18 מייל, צין, פינו נואר ופטיט סירה.