. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט תפוחי אדמה בקארי, סלט תפוחי אדמה עם מיונז קארי, ו סלט תרד תפוח אדמה אדום קארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. אפשר לתפוחי האדמה להתקרר, ואז לחתוך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
3
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף ולקצוץ פעם קרה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
5
בקערת סלט גדולה, מקציפים יחד את המיונז ואת השמנת החמוצה עד חלקה, ואז מערבבים את חתיכות התפוח, בצל אדום, חמוצים להתענג, סלרי, בצל ירוק, אבקת קארי, ומלח ופלפל. מערבבים קלות את חתיכות תפוחי האדמה וביצים, לזרוק מעיל עם רוטב, לכסות את הקערה, ולהירגע לפחות 3 שעות לפני ההגשה.