סלט תפוחי אדמה עם פלפל אדום קלוי
סלט תפוחי אדמה עם פלפל אדום קלוי יכול להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 98 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם פלפל, בצל ירוק, 1/4 כוס רוטב איטלקי פיקנטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ב סיר 4 ליטר או תנור הולנדי.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות 1 אינץ ' מעל תפוחי אדמה.
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים חשפו 15 עד 20 דקות או עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז.
מסננים תפוחי אדמה; לשטוף עם מים קרים.
מניחים בשכבה אחת במחבת 15x10x1 אינץ'; מקררים עד מקורר, כ -30 דקות.
חותכים תפוחי אדמה מקוררים לשמונים (טריזים בגודל ביס).
בקערה גדולה המגישה, מערבבים את שאר החומרים. מקפלים בעדינות תפוחי אדמה.
מגישים מיד, או מכסים ומקררים עד תקופת מאסר.