סלמון אפוי הדר
אם יש לכם מלח ים ופלפל, עגבניות מיובשות, תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלמון חדור הדר עם קרום פלפל הדר., סלמון הדר, ו סלמון הדר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
גדול 9 על 13 צלחת אפייה רדודה מקום 1 פרוסת לימון עם 1 פרוסה תפוז זה לצד זה, כך תוכל בסופו של דבר עם 4 קבוצות. לכל פילה סלמון תהיה מיטה משלו של הדר. מתבלים כל פילה במלח ופלפל ואז מניחים כל פילה סלמון על 2 פרוסות לימון ותפוז. בקערה קטנה מערבבים את השמיר, עגבניות מיובשות ושמן עגבניות. מחלקים תערובת על גבי פילה סלמון, ואז לטפטף עם היין.
מניחים את תבנית האפייה בתנור ומבשלים 8 עד 10 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת 7cellars Elway עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.