סלמון בגריל עם אוכמניות-קברנה קולי
סלמון בגריל עם אוכמניות-קברנה קולי נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם סוכר, מלח ופלפל, קברנה סוביניון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Blackberry Cabernet Granita, Blackberry And Cabernet Caipirinha, ו אוכמניות קברנה סורבה.
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, לשלב יין 2 כוסות פירות יער; מערבולת עד טהור. לשפשף תערובת ברי דרך מסננת בסדר לתוך מחבת 1 1 1/2-כדי 2 ליטר; להשליך שאריות.
מוסיפים שאלוט, ג ' ינג ' ר, ו 2 כפות סוכר. מביאים תערובת ברי לרתיחה מעל חום גבוה, ומערבבים לעתים קרובות עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בחמאה ועוד סוכר לפי הטעם (ראה הערות).
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח. סליל רצועות בטן של דגים למרכז סטייקים לאבטח כל חלק עם שיפוד קטן (כגון סוג המשמש תרנגולי הודו trussing).
להניח סלמון על גריל משומן על מצע מוצק של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל דגים, מפנה פעם אחת, עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 7 עד 10 דקות.
הגדר סטייק סלמון על כל אחד 6 צלחות חמות (הסר שיפודים אם תרצה בכך). כף ברי קולי (אם מגניב, מערבבים מעל חום גבוה עד חם, על 1 דקה) שווה על סטייקים.
מקשטים עם הנותרים 1/2 כוס פירות יער שלם; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.