סלמון בגריל עם מטבל אבוקדו
סלמון בגריל עם מטבל אבוקדו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 333 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, פלפל לימון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . וזה מעולה. נסו סלמון בגריל עם אפרסק בגריל וסלסה אבוקדו, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מטבל אבוקדו שמנת עם בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ואח שמן קל.
בקערה בינונית, מחית אבוקדו, שום, יוגורט ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל.
לשפשף סלמון עם שמיר, פלפל לימון, ומלח.
מניחים על הגריל מוכן, ומבשלים 15 דקות, פונה פעם אחת, עד בקלות flaked עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.