סלמון הריסה ירוק בגריל
גשו לסופר וקנו עלי תרד התינוק בחוזקה, שמן זית, סראנו צ'ילה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. עם כפית נסו סלמון בגריל עם רוטב הריסה ירוק, שעועית ירוקה בגריל עם מתכון הריסה, ו שרימפס צלוי שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המרכיבים הראשונים 8 במעבד מזון קטן או בלנדר מחית עד חלקה, הוספת מים במידת הצורך. אם אוכלים מיד, מוסיפים את מיץ הלימון. אחרת, להעביר מיכל אטום ולשמור במקרר עד שבוע.סלמון הריסה ירוק בגריל
Ingredts2 קילו סלמון פילה2 כוסות חריסה ירוקה (המתכון ממשיך)לסדר את הסלמון בתבנית אפייה.
יוצקים חצי האריסה הירוקה על הסלמון באמצעות הידיים שלך, להפיץ אותו באופן שווה על כל הצדדים של הדגים. מכסים בניילון נצמד ושומרים בקירור במשך 20 שנה minutes.In בינתיים, לחמם את הגריל החיצוני שלך או מחבת גריל מקורה.
צחצח אותו בשמן. גריל סלמון, פילה אחד בכל פעם, בשר בצד למטה עד אטום באמצע הצדדים, על 4 דקות. הפוך את הדג, ומבשל את העור בצד למטה עד מבושל כדי doneness הרצוי, על 5-7 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
מגישים את הסלמון לצד האריסה הירוקה הנותרת לשימוש כממרח תבלין.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.