קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות8
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון וקיש מנגולד שוויצרי

סלמון וקיש מנגולד שוויצרי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו סלמון וקיש מנגולד שוויצרי. מתכון זה מכין 10 מנות עם 117 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, ביצים, מיורן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון וקיש מנגולד שוויצרי, קיש מנגולד שוויצרי ללא קרום, ו קיש עם מנגולד שוויצרי ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה צלחת פאי 10 אינץ באמצעות כ 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מפזרים פירורי לחם לכלי הפאי ומנערים לציפוי אחיד, ומשליכים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
3
יוצקים את החלב לסיר גדול ומחממים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את פילה הסלמון ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כ -10 דקות, או עד שניתן להתקלף סלמון בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
5
ממיסים את יתרת החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצל והמנגולד השוויצרי; מבשלים ומערבבים עד שהם רכים ורוב הנוזלים התאדו. מתבלים במלח, פלפל, מיורן ואגוז מוסקט. מניחים בצד להתקרר; כדאי שיהיה לכם כוס מנגולד ובצל אחד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
מרז ' ורםמרז ' ורם
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
7
מורחים את תערובת המנגולד ומקלפים את הסלמון לצלחת הפשטידה המוכנה. בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים וכוס אחת של חלב מקורר מציד הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
מורחיםמורחים
Chard שוויצריChard שוויצרי
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
יוצקים לתוך צלחת העוגה.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
9
אופים במשך 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהמרכז מוגדר. מצננים מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לשלב סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל.
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.
Santa Ema Chardonnay Reserva is a bright golden yellow colored wine that comes from the Leyda Valley. A bouquet of ripe tropical fruits emerges, such as bananas and passion fruit along with touches of honey and vanilla. In the mouth, it is a wine of good balance and pleasant acidity.Ideal to go with oily fish and sauces, seafood and grilled crab. Also ideal for white meat and mature cheeses.