סלמון חרוך
סלמון מבושל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. . אם יש לכם לימון, סטייקים סלמון, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: צדפות חרוכות, המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), ו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן.
הוראות
מערבבים רוטב סויה, יין אדום, ג ' ינג ' ר ופלפל שחור בשקית פלסטיק גדולה, resealable. חותם, ולנער במרץ לערבב מרכיבים.
מוסיפים סטייקים סלמון, לסחוט אוויר עודף, ולאטום. מקררים, מסתובבים לעתים קרובות כדי לשמור על כל הצדדים במגע עם הנוזל, במשך לא פחות מ 2 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה בינוני.
מבשלים על גריל חם במשך כ 5 דקות לכל צד, מתבלים בחופשיות עם מרינדה נוספת.
מגישים עם פטרוזיליה לקישוט ופרוסות לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.