סלמון מעושן ופריטטה בצל
סלמון מעושן ופריטטה בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 155 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם תפוחי אדמה משומשים, שמן זית, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריטטה סלמון מעושן, סלמון מעושן & אפונה פריטטה, ו פריטטה סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 1/2 כפיות שמן זית במחבת ברזל יצוק 8 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום. מערבבים בצל ירוק, טימין, ו 1/4 כפית פלפל.
הסר תערובת בצל מהמחבת; להפריש.
מחבת מעיל עם ספריי בישול.
שלב את תפוחי האדמה, הנותרים 1/2 כפיות שמן, הנותרים 1/4 כפית פלפל. לחץ על תערובת תפוחי אדמה לתחתית המחבת. לצלות 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם פריך וזהב.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מורחים את תערובת הבצל על תערובת תפוחי האדמה; מפזרים סלמון, גבינה ומלח.
אופים ב 375 במשך 38 דקות או עד שהוא נפוח מעט השחמה.