סלמון עלום
סלמון עלום הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 258 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 25 דקות. אם יש לכם מיץ תפוזים, זרעי כוסברה, כורכום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 51%. נסו סלמון עלום, סלמון עלום, ו סלמון עלום עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 225 מעלות צלזיוס.
מניחים סלמון בתבנית אפייה לא מגיבה. בסיר של 4 ליטר מניחים את שאר החומרים. מביאים מרכיבים לרתיחה ומבשלים במשך שעה 1. זן נוזלי וקריר.
יוצקים נוזלים על סלמון ומכסים בנייר אפייה.
מכניסים לתנור ומבשלים 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומשאירים בנוזל עד שמוכן להגשה. כשמוכן להגשה מוציאים מהנוזל בעזרת מרית מחוררת, מפזרים מלח ים ומזלפים שמן זית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. כרמי ג ' ורג ' טאון שרדונה אמריקאית עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![ג ' ורג ' טאון כרמים אמריקאי שרדונה]()
ג ' ורג ' טאון כרמים אמריקאי שרדונה
השרדונה האמריקאית שלנו משנת 2014 הותססה בחביות עץ אלון צרפתיות קטנות, וייצרה יין בגימור נעים של תפוח ירוק ומינרלים מורכבים.