קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

סלמון קלוי מוגש עם עגבניות שזיף קלויות ופרוסות לימון מקורמלים

סלמון קלוי מוגש עם עגבניות שזיף קלויות ופרוסות לימון מקורמלים
סלמון קלוי מוגש עם עגבניות שזיף קלויות ופרוסות לימון מקורמלים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות שזיף, טימין, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה נהדר. מתכונים דומים: סלמון לימון-אורגנו עם עגבניות צלויות, סלמון צלוי עם רוטב חמאת שום לימון ועגבניות שלפוחיות, ו סלמון פראי עם קוסקוס פנינה, עגבניות צלויות באיטיות ושמן אורגנו לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים עגבניות שזיף בתבנית אפייה רדודה, רסס עם שמן זית ומפזרים עלי טימין על כל. מתבלים במלח ופלפל. צולים עד עגבניות מתרככות אבל עדיין יש את הצורה שלהם, על 15 עד 20 דקות. מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
טימין טריטימין טרי
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
להניח את פילה סלמון בצד העור למטה עם קצת מקום ביניהם על תבנית אפייה או אפייה. מתבלים במלח ופלפל ומכסים בשמיר. לסחוט 1/2 של הלימון על כל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פילה סלמוןפילה סלמון
לימוןלימון
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים עד המשרד, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בינתיים, פרוס את הלימון שנותר חצי לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
7
מחממים מחבת מעל חום גבוה. פילם את החלק התחתון של המחבת עם שמן זית ולהוסיף פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
לטגן עד חום משני הצדדים, על 5 עד 7 דקות בסך הכל.
9
הסר מהחום והנח בצד.
10
הסר את רדיד האלומיניום מהעגבניות וזרוק את גבעולי העשב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
מניחים את העגבניות על קרש חיתוך בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
כף קצוץ עגבניות למרכז של כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
13
הניחו חתיכת סלמון על העגבניות והניחו את חצאי הלימון לצד הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
סלמוןסלמון
לימוןלימון
14
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.