סלסה טומטיו-פובלנו צלויה
סלסה טומטילו-Poblano קלויה עשויה להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 12 . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות ותביאו שמן קנולה, חלפיניו צ'ילה, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פונלה בגריל עם טומטילו צלוי וסלסה Poblano, ארוחת ערב הלילה: טאקו חזיר עם Poblano וסלסה Tomatillo, ו ממרח אבוקדו צלוי של Poblano & Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 475°f. קו 15x10x1 אינץ ' מחבת עם לסכל.
מניחים tomatillos בשכבה אחת על קצה אחד של מחבת; מניחים צ ' ילי poblano ובצל בצד השני.
צלי נחשף 15 דקות או עד ירקות משחימים ומכרז.
Place poblano chiles in resealable food-storage plastic bag; seal bag.
בואו לעמוד 15 דקות. פיל poblano chiles; להשליך זרעים וממברנות. במעבד מזון, place poblano chiles, tomatillos, בצל ושאר החומרים. כיסוי; תהליך עד חלקה. כף לקערה הגשה. אחסן היטב מכוסה במקרר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.