סלסה של Phyl יכולה להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 156 קלוריות . המתכון הזה משרת 6. אם יש לכם פלפלי צ'ילי אנהיים, פלפלי ג'לפנו, תיבול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. 23 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף מוארות סלסה ורדה עם סלסת אבוקדו אננס , סלסה דה מולקאז'טה (סלסה עגבניות צלויות וסלסת צ'ילה ירוקה) ו- Sunny & Hot! סלסה (אננס מנגו קיווי סלסה) .
הוראות
1
בסיר גדול מערבבים את הבצל, העגבניות, הפלפל הירוק, הפלפל האדום, פלפלי הצ'ילי של אנהיים, פלפלי הבננה ופלפלי הג'לפנו. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, החומץ, קוביות העגבניות והסוכר החום. מתבלים באבקת צ'ילי, תיבול איטלקי ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים שעה אחת.
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. NV Saccetto "Zecchino" DOC Brut Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.