סמוקי צדפות צ'אודר דורש על 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 882 קלוריות, 78 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם מרק עוף, עלי דפנה, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 33 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספוני של 81%. נסו חמין תירס עם בייקון מעושן וקרוטונים בניחוח טימין, סמוקי ג'וס, ו סמוקי מרגריטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מבשלים את הבייקון ושמן הזית בסיר גדול על אש בינונית עד שהשומן יצא, והבייקון החל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בייקון
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוציאים בייקון בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. מערבבים את השום, הבצל, הגזר והסלרי לטפטופי הבייקון, ומבשלים 10 דקות עד שהבצל מתרכך והופך לשקוף. מערבבים פנימה את הקמח וממשיכים לבשל ולערבב עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
גזר
סלרי
שום
קמח לכל מטרה
בצל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
3
יוצקים פנימה את מרק העוף, ומתבלים בכמון, פתיתי פלפל אדום, תערובת תיבול שום ועשבי תיבול, עלה דפנה, טימין, מלח ותיבול עופות. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים במשך 10 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול
פתיתי פלפל אדום
מרק עוף
עלי דפנה
שום
כמון
טימין
מלח
4
בינתיים מניחים ברוקולי בסיר קיטור מעל 1 אינץ ' מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד שהם רכים, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
מים
5
מסננים, ומכניסים לבלנדר. מחית עד לקבלת תערובת חלקה, תוך שימוש בחלק מהחצי וחצי לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
מוסיפים את מחית הברוקולי, חצי וחצי הנותרים, תפוח האדמה, הצדפות והעוף לחמין המבעבע. מחזירים לרתיחה, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות. מערבבים פנימה את החמאה הקוביות עד להמסה, ומפזרים גבינת צ ' דר להגשה.
צ ' אודר עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג. צ ' אודר יכול להפיק תועלת מלבן פריך כדי לחתוך את המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. כרמי עמק וילמט דיז ' ון שיבוט שרדונה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
וילמט עמק הכרמים דיז ' ון שיבוט שרדונה
האף נפתח בניחוחות של לימון, אגס, אגוזי לוז ודבש. הזר עובר ללגימה שמנת בעלת גוף בינוני המציעה טעמים של תפוז, שמנת מתוקה, וניל, קרמל וציפורן. איזון החומציות משאיר את היין מרענן, עם גימור מתמשך ואידיאלי לזיווג אוכל.התאימו עם מנות פירות ים עשירות כמו שרימפס בגריל או סקמפי פירות ים, פשטידת סיר עוף או מרקים שמנת, מנות אורז או תפוחי אדמה, סלטים טריים עם ויניגרט וגבינות קשות כמו צ ' דר לבן מיושן.