סנאפר אדום חריף
סנאפר אדום חריף דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 612 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 3 אוהדים. אם יש לכם צלפים, פילה סנאפר, שמן זית כתית נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 93%. סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר אדום חריף, ו כריכי סנאפר חריפים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת גדולה, מחממים שמן זית.
מוסיפים בצל, שום, פלפל אדום וצלפים.
לטגן מעל חום בינוני עד בצל רך.
מוסיפים את העגבניות עם מיץ, והיין. להפחית את החום נמוך ומבשלים. לשבור את העגבניות עם כפית כמו הרוטב מבשל.
ברגע רטבים מתחיל להתעבות להוסיף פילה סנאפר ולדחוף אותם לתוך המחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד פתיתי דגים עם מזלג, על 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.