קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות99
מגזין

סנאפר אדום שלם בגריל עם רוטב חריף הדרים-ג'ינג'ר

סנאפר אדום שלם בגריל עם רוטב חריף הדרים-ג'ינג'ר
סנאפר אדום שלם בגריל עם רוטב הדרים-ג'ינג'ר חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 94 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו סנאפר, שמן זית, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. נסו סטייקי טונה בגריל עם רוטב הדרים-ג'ינג'ר, סנאפר אדום, שרימפס וסביצ'ה אבטיח, ו סנאפר בגריל עם רוטב צלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
להכנת רוטב, שלבו את 10 המרכיבים הראשונים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
להכנת דגים, קלעו כל דג עם 3 חתכים אלכסוניים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מברישים מחוץ לדגים באופן שווה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מפזרים מלח כשר ופלפל שחור. מוסיפים פרוסות לימון ושום לחתכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
מניחים את כל פרוסות הלימון שנותרו בכל חלל דגים. מעיל מחוץ לדגים בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מקום דגים על גריל מתלה; גריל 40 דקות או עד דגי פתיתי בקלות כאשר נבדק עם מזלג. (דגים לא צריך להיות מופעל.)
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מגישים דגים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את מארק ווסט פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריגיו
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.