ספגטי אלה אוזה, וונגולה ופפרוני
ניתן להכין את המתכון ספגטי אלן אוזה, וונגולה ופפרוני תוך כ-35 דקות. מתכון פסקטרי זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 940 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית כתית, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ארוחת ערב הערב: פסטאן אלה וונגולה, ספגטי אל וונגולה (ספגטי עם רוטב צדפות), ו ספגטי אל וונגולה (ספגטי עם רוטב צדפות).
הוראות
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
במחבת מטגן בגודל 12 אינץ 'עד 14 אינץ', מחממים שמן על אש בינונית גבוהה עד שרק מעשנים.
מוסיפים שום, פלפל חריף ופלפל חריף ומבשלים עד לריכוך, בערך 7 עד 8 דקות.
מוסיפים קוקלים ומולים ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב קבוע.
מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה. בינתיים, ירידה פסטה במים רותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה.
מוסיפים חמאה למחבת עם רכיכות ומבשלים עד שהצדפות והמולים פתוחים כולם, כ -3 דקות.
מסננים היטב פסטה וזורקים לתבנית עם צדפות. מבשלים 30 שניות יחד, מוסיפים פטרוזיליה, זורקים היטב ומגישים בקערת הגשה חמה.