ספגטי טמפה שום
ספגטי טמפה שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 1 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 62 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 943 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מכלמתכונים דורש ספגטי, גבינת מוצרלה, שמן זית ומים. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 87%, המנה הזו סופר. נסו ספגטי פומודורו עם טמפה בגריל, שום עשב אפוי טמפה, ו שום עשב אפוי טמפה עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב מים, טמפה ושום בקערה; מניחים בצד למרינדה, כ -20 דקות.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים ספגטי במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, 12 עד 15 דקות.
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית. מסננים טמפה ושום מהמים וסוחטים עודפי מים.
מפזרים טמפה עם תיבול איטלקי.
מוסיפים טמפה ושום לשמן החם; מטגנים עד להשחמה מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
זורקים ספגטי, טמפה, רוטב פסטה וגבינת מוצרלה יחד בקערת הגשה.