ספגטי נהג עגלה: Spaghetti alla Carrettiera
ספגטי נהג העגלה: ספגטי אלה קארטיירן הוא מנה עיקרית ללא חלב. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 802 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-37 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. אם יש לך שום, פטריות פורצ'יני, ספגטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 66%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ספגטי בסגנון נהג העגלה --- ספגטי אלה קארטייר, ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), וארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ו- פטריות).
הוראות
משרים את הפטריות בכוס מים חמימים למשך שעה.
מוציאים וסוחטים עודפי נוזלים. קוצצים דק ומניחים בצד.
במחבת בגודל 12 עד 14 אינץ', מניחים את הגואנסיאלה ומבשלים על אש בינונית עד שהשומן נטפל.
מסירים מחצית מכמות השומן, מוסיפים את שמן הזית, השום והפטריות ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהשום מתחיל לצבוע.
מוסיפים את העגבניות והמיצים ומבשלים על אש בינונית 20 דקות.
בינתיים מביאים 6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מבשלים את הספגטי במים הרותחים לפי הוראות האריזה, עד שהם רכים אך עם זאת אל דנטה.
מסננים את הספגטי, מוסיפים אותו למחבת עם הרוטב ומערבבים על אש גבוהה 2 דקות. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומגישים מיד.