ספגטי עם אסקרול ובייקון
ספגטי עם אסקרול ובייקון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מרק עוף, שמן זית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה טוב. נסו ספגטי מחיטה מלאה עם Gorgonzolan ו Escarole, ניוקי עם בייקון ואסקרול, ו אסקרול עם בייקון ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת.
יוצקים את כל השומן מהמחבת.
באותו מחבת, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את השום, פתיתי פלפל אדום, וממרח אנשובי ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, כ -30 שניות. מערבבים את escarole, קצת בכל פעם, עד נבול, על 3 דקות.
מוסיפים את המרק ו 1/4 כפית מלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לבשל, מכוסה, במשך 5 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מסננים את הפסטה; להוסיף אותו למחבת עם escarole. מערבבים את 1/4 הנותרים מלח כפית, פרמזן, בייקון, וחמאה.
מוסיפים שתי כפות של בזיליקום טרי קצוץ רק לפני ההגשה.
המלצת יין: יינות לבנים איטלקים נעשו עבור מנות כמו זה. Soave, Orvieto, Frascati - כולם מבוססים על ענבים trebbiano ויש להם טעם פריך, ניטרלי, מרענן וגוף קל המאפשרים פסטה לקחת מרכז הבמה.