קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

ספגטי עם ברוקולי ראבה ורסק עגבניות מיובשות

ספגטי עם ברוקולי ראבה ורסק עגבניות מיובשות
ספגטי עם ברוקולי רסק עגבניות מבושל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 523 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ יין, גבינת פקורינו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ברוקולי ראבה & אפיית עגבניות מיובשות, רסק עגבניות מטוגן, ו 5 מרכיב עוף מטוגן וברוקולי Rabe עם זיתים שחורים, עגבניות מיובשות פטה (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Brancaia קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
Brancaia Chiant Classico Riserva
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו