ספגטי עם פלפלים מתוקים - - - ספגטי קון סוגו די פפרוני
צריך מנות עיקריות ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני? ספגטי עם פלפלים מתוקים - - - ספגטי קון סוגו די פפרוני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 752 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם ספגטי, שמן זית, פתיתי צ'ילי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 82%. הציון הזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם נקניקיה ביתית עם פלפלים מתוקים - - - סלסיצ'ה פרש קון פפרוני, פלפלים עם שום-רוטב אנשובי / פפרוני קון בגנה קאודה, ו ספגטי קון פולו אי סלסה קריולה (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף).
הוראות
במחבת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית עד לעישון.
מוסיפים את הבצל, הפלפלים, פתיתי הצ ' ילי והאורגנו ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד לריכוך.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 15 עד 18 דקות, עד שהדבק הופך לצבע כהה יותר.
מוסיפים את היין האדום, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות, משלימים את התבנית במים, 1/4 כוס בכל פעם כדי לשמור על הנזילות ליד זו של ראגו.
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח. זרוק את ספגטי לתוך המים ומבשלים על פי הוראות החבילה עד 1 דקה קצר של אל דנטה.
מסננים את הספגטי וזורקים לתערובת הפלפל ומניחים תבנית על אש גבוהה. מבשלים את הספגטי בפלפלים עד שהם לבושים כמו מנת פסטה טובה, בערך 45 שניות.
יוצקים לקערה מחוממת ומגישים מיד.