ספגטי עם קישואים ושום
ספגטי עם קישואים ושום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. אם יש לכם ספגטי, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו ספגטי עם קישואים ושום, ספגטי שום קישואים לימון, ו שום-פרמזן אטריות קישואים וספגטי פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
ערימת 2 או 3 שכבות של מגבות נייר על משטח עבודה. עבודה על מגבות נייר, קישואים לגרוס באמצעות פומפיה תיבת מחזיק קישואים בזווית.
מחממים מחבת גדולה מעל חום מתון.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה למחבת
מוסיפים שום קצוץ לשמן. כאשר שום מדבר על ידי רוחש בשמן, להוסיף קישואים מגורר. קישואים העונה עם מלח ופלפל.
לטגן קישואים מגורר 7 עד 10 דקות.
מוסיפים פסטה חמה, סחוטה למחבת. לזרוק ספגטי עם קישואים ושמן שום.
הוסף כמה חופנים של גבינה מגוררת למחבת. להתאים תיבול ומגישים.