ספגטי צ'יזבורגר בייקון
ספגטי צ'יזבורגר בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חרדל, קטשופ, ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בחמוצים שמיר אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינמון מערבולת קפה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. מתכונים דומים: פאי ספגטי צ'יזבורגר, תבשיל דלעת ספגטי צ'יזבורגר, ו מטבל צ'יזבורגר בייקון.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הבייקון, הקטשופ, החמוצים, רוטב הברביקיו והחרדל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות.
מסננים ספגטי; מערבבים לתערובת בשר.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה.