ספגטי קרבונרה קלאסי
ספגטי קרבונרה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גבינת פרמזן, יין, פסטה ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים פסטה אל דנטה על פי הוראות החבילה ומסננים, תוך שמירה על כ-1/4 כוס מי פסטה. מחזירים פסטה לסיר ומכסים כדי להתחמם. בקערה בינונית מקציפים יחד רוטב פסטה וביצים ומניחים בצד.
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, משחימים פנצ ' טה למשך 3 עד 4 דקות, או עד שהיא פריכה, הופכים מדי פעם.
מניחים פנצ ' טה על מגבות נייר ומתפוררים או קוצצים גס, שומרים טפטופים.
באותה מחבת עם טפטופים שמורים על אש בינונית גבוהה, מבשלים שאלוט ושום במשך 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים יין ומבשלים עוד דקה.
מחזירים את סיר הפסטה לכיריים על אש נמוכה.
מוסיפים תערובת שאלוט לפסטה חמה וזורקים קלות בעזרת מלקחיים. לאט לאט להוסיף תערובת רוטב פסטה, קצת בכל פעם, לזרוק פסטה לעתים קרובות כדי למנוע ביצים מ ערבול. מבשלים 4 עד 6 דקות, או עד שהרוטב מבושל ומסמיך.
הוסף מי פסטה חמים שמורים במידת הצורך לרוטב דק לעקביות הרצויה.
מוסיפים גבינה, פטרוזיליה ופנקטה מתפוררת, ומבשלים עוד דקה תוך ערבוב תדיר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם אם רוצים.
יין מומלץ: Frascati, פינו גריג ' יו., שבלי
ספגטי קרבונרה עובד ממש טוב עם פרסקטי, פינו גריג ' יו ושאבלי. יין לבן יבש ופריך מאזן את העושר של קרבונרה שמנת. פרסקטי הוא יין רומי, מה שהופך אותו לבחירה מתאימה במיוחד למנה הרומית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פרינסיפה פלביצ ' יני פרסקטי. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
הנסיך פלביצ ' יני פרסקטי
צהוב קש עם השתקפויות ירוקות. עדין עם פירות מתונים ופריחה. יבש, טרי ואלגנטי.