קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

ספגטי קרבונרה קלאסי

ספגטי קרבונרה קלאסי
ספגטי קרבונרה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גבינת פרמזן, יין, פסטה ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 45%. ציון זה הוא מוצק. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מבשלים פסטה אל דנטה על פי הוראות החבילה ומסננים, תוך שמירה על כ-1/4 כוס מי פסטה. מחזירים פסטה לסיר ומכסים כדי להתחמם. בקערה בינונית מקציפים יחד רוטב פסטה וביצים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, משחימים פנצ ' טה למשך 3 עד 4 דקות, או עד שהיא פריכה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים פנצ ' טה על מגבות נייר ומתפוררים או קוצצים גס, שומרים טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
באותה מחבת עם טפטופים שמורים על אש בינונית גבוהה, מבשלים שאלוט ושום במשך 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים יין ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסירים את המחבת מהאש.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מחזירים את סיר הפסטה לכיריים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים תערובת שאלוט לפסטה חמה וזורקים קלות בעזרת מלקחיים. לאט לאט להוסיף תערובת רוטב פסטה, קצת בכל פעם, לזרוק פסטה לעתים קרובות כדי למנוע ביצים מ ערבול. מבשלים 4 עד 6 דקות, או עד שהרוטב מבושל ומסמיך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
הוסף מי פסטה חמים שמורים במידת הצורך לרוטב דק לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מוסיפים גבינה, פטרוזיליה ופנקטה מתפוררת, ומבשלים עוד דקה תוך ערבוב תדיר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
מגישים מיד.

יין מומלץ: Frascati, פינו גריג ' יו., שבלי

ספגטי קרבונרה עובד ממש טוב עם פרסקטי, פינו גריג ' יו ושאבלי. יין לבן יבש ופריך מאזן את העושר של קרבונרה שמנת. פרסקטי הוא יין רומי, מה שהופך אותו לבחירה מתאימה במיוחד למנה הרומית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פרינסיפה פלביצ ' יני פרסקטי. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
הנסיך פלביצ ' יני פרסקטי
הנסיך פלביצ ' יני פרסקטי
צהוב קש עם השתקפויות ירוקות. עדין עם פירות מתונים ופריחה. יבש, טרי ואלגנטי.