ספייס פעמיים שפשף סטייק עין צלעות מוגש עם Ruedas דה פואגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספייס פעמיים שפשף סטייק עין עין מוגש עם Ruedas דה פואגו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1449 קלוריות, 106 גרם חלבון ו 89 גרם שומן. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אבקת בצל, מיץ לימון, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו ספייס שפשף סטייק צלע, ספייס שפשף סטייק אגף, ו סטייק הצלעות האולטימטיבי שפשף תבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוסט וטוחנים את הכמון, כוסברה, שומר, זרעי חרדל.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
¼ כפית אורגנו
למריחה על טוסט אם רוצים
2
שלב אלה עם אורגנו, אבקת בצל, אבקת שום, פפריקה, עלי דפנה, מלח ופלפל. מחלקים את תערובת התבלינים ל 2 חלקים שווים. לשפשף את שני הצדדים של כל סטייק עם שמן זית ולאחר מכן לשפשף כל סטייק בנדיבות עם מחצית מהתערובת התבלינים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
פחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
במעבד מזון, מחית יחד אדובו צ ' יפוטלה, שום, ומיץ לימון לשפשף את זה על הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
שמן פלפל
1 תפוז, גרידה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
תן להם להשרות במשך 3 שעות, בקירור.
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לחמם 2 כפות שמן במחבת. מבשלים את הסטייק במשך כ 2 עד 3 דקות בכל צד, ולאחר מכן לסיים בתנור במשך כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
לחמם מחבת עם על 1 אינץ ' של שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מערבבים את התבלינים הנותרים לערבב לתוך 1 כוס קמח. בעוד הסטייקים בתנור, לטבול את poblano וטבעות הבצל בחמאה, ולאחר מכן לטבול לתוך הקמח המנוסה. מטגנים את הטבעות בשמן המחומם, הופכים את הטבעות משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
גבינת חלב פרה מיושנת
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
20 פרוסות זוקיני דקות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מסדרים את הסטייקים על מגש ומגישים מעל עם בצל וטבעות poblano.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי עמק נאפה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.