סקווש חורף קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סקווש חורף קלוי. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. אם יש לכם חומץ בלסמי, סוכר מגורען, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סקווש חורף קלוי, סקווש חורף קלוי, ו סקווש חורף צלוי בג'ינג'ר.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מקלפים את הדלעת עם מקלף ירקות. חצי לאורכו, להשליך את הזרעים, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מניחים בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה מפסיקה קצף והפך חום בהיר, למשוך את המחבת את החום ומיד להוסיף את מרווה, סוכר, חומץ (לעמוד בחזרה כדי לא לקבל ניתז), מולסה לשפשף תבלין קלוי.
מערבבים היטב ולתת להתבשל על אש בינונית נמוכה במשך 1 עד 2 דקות כדי להתיך את הטעמים.
יוצקים את תערובת החומץ על הדלעת וזורקים היטב, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה כבד או צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת.
מניחים בתנור וצולים, זורק לפחות פעם אחת, עד מאוד רך וקרמל, על 1 שעה. מניחים בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם,כך הנוזלים נוזליים.
להגדיל את טמפרטורת התנור כדי לצלות.
עבודה בקבוצות, במידת הצורך, להעביר את הדלעת החמה ואת כל נוזלי הבישול למעבד מזון ולעבד עד חלקה.
להעביר לחמאה 1 1/2 חצי ליטר מנה חינם, או 6 עד 7 (1/2 כוס) ramekins, העליון עם ביסקוטי מתפורר ולשים תחת broiler במשך 5 עד 8 דקות או עד ביסקוטי קלוי מעט. אתה יכול גם להכניס למקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
וריאציה עבור דלעת מעושן סקווש: לבשל את הדלעת מוכנה על גיליון אפייה בגריל מכוסה עם צ ' יפס ספוג לתת טעם מעושן מעט. תחליף בכל אחד מהמתכונים שקורא לסקווש קלוי.
אם בישול kabocha, אצטרובל, או דלעת קשה לקלף אחרים, לחתוך לשניים, לגרוף את הזרעים, ולשפשף את הקרביים לחתוך קצוות עם תערובת חומץ / מולסה.
מניחים על תבנית אפייה, חותכים צדדים למעלה, וצולים ב 400 מעלות F עד למכרז. לגרוף החוצה מחית.
מגישים את פירה בכוחות עצמו כמנה צדדית עבור עוף צלוי, טורקיה, או חזיר; מערבבים לתוך פולנטה ממש לפני סוף הבישול; להשתמש כמו מלית רביולי; להפוך מרק; או להשתמש כדי טעם פסטינה. או להשמיט את המרווה, העונה עם קינמון טחון ואגוז מוסקט מגורד טרי.