קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות31
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

סקווש חורף קלוי

סקווש חורף קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סקווש חורף קלוי. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. אם יש לכם חומץ בלסמי, סוכר מגורען, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סקווש חורף קלוי, סקווש חורף קלוי, ו סקווש חורף צלוי בג'ינג'ר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקלפים את הדלעת עם מקלף ירקות. חצי לאורכו, להשליך את הזרעים, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
מניחים בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה מפסיקה קצף והפך חום בהיר, למשוך את המחבת את החום ומיד להוסיף את מרווה, סוכר, חומץ (לעמוד בחזרה כדי לא לקבל ניתז), מולסה לשפשף תבלין קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים היטב ולתת להתבשל על אש בינונית נמוכה במשך 1 עד 2 דקות כדי להתיך את הטעמים.
6
יוצקים את תערובת החומץ על הדלעת וזורקים היטב, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה כבד או צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מניחים בתנור וצולים, זורק לפחות פעם אחת, עד מאוד רך וקרמל, על 1 שעה. מניחים בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם,כך הנוזלים נוזליים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להגדיל את טמפרטורת התנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
עבודה בקבוצות, במידת הצורך, להעביר את הדלעת החמה ואת כל נוזלי הבישול למעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
10
להעביר לחמאה 1 1/2 חצי ליטר מנה חינם, או 6 עד 7 (1/2 כוס) ramekins, העליון עם ביסקוטי מתפורר ולשים תחת broiler במשך 5 עד 8 דקות או עד ביסקוטי קלוי מעט. אתה יכול גם להכניס למקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
11
וריאציה עבור דלעת מעושן סקווש: לבשל את הדלעת מוכנה על גיליון אפייה בגריל מכוסה עם צ ' יפס ספוג לתת טעם מעושן מעט. תחליף בכל אחד מהמתכונים שקורא לסקווש קלוי.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
אם בישול kabocha, אצטרובל, או דלעת קשה לקלף אחרים, לחתוך לשניים, לגרוף את הזרעים, ולשפשף את הקרביים לחתוך קצוות עם תערובת חומץ / מולסה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
13
מניחים על תבנית אפייה, חותכים צדדים למעלה, וצולים ב 400 מעלות F עד למכרז. לגרוף החוצה מחית.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
מגישים את פירה בכוחות עצמו כמנה צדדית עבור עוף צלוי, טורקיה, או חזיר; מערבבים לתוך פולנטה ממש לפני סוף הבישול; להשתמש כמו מלית רביולי; להפוך מרק; או להשתמש כדי טעם פסטינה. או להשמיט את המרווה, העונה עם קינמון טחון ואגוז מוסקט מגורד טרי.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
עוף צלויעוף צלוי
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
PastinaPastina
פולנטהפולנטה
רביולירביולי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)