קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

עגבניות ממולאות

עגבניות ממולאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עגבניות מתובלות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 351 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה, ו עגבניות שרי קלוי בתמיכה של בלוגרים מזון לעגבניות חינם עבדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל את הבייקון עד פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים את הבייקון למגבות נייר ושומרים את הטפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הבצל, פלפלים, שום jalapenos למחבת. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בינתיים, לגרוף את הבשר ממרכז העגבניות וקוצצים, שומר את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
5
מוסיפים את העגבניות הקצוצות למחבת ומערבבים אורגנו. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
7
שים את פרוסות הלחם בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'. מעל כל פרוסת לחם עם חצי עגבנייה. מחלקים את תערובת הירקות באופן שווה בין חצאי העגבניות. מעל העגבניות עם בייקון וגבינה. לצלות עד הגבינה מותכת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
צופה או אורח של המופע, אשר לא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.