עגבניות צלויות באש ופסטה תרד
עגבניות צלויות אש ותרד פסטן הוא חלב חינם ומספק כ 3 מנות. במנה עיקרית זו יש 319 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תרד מוקרם, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה עגבניות צלוי אש, פסטה עגבניות ובזיליקום באש, ו פסטת עגבניות צלויות באש עם קישואים עם כדורי בשר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלינגוויני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את השום, ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים את העגבניות צלויות האש ומביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה לפני הוספת תרד מוקרם. מבשלים ומערבבים 5 דקות; עונה לטעום עם מלח ופלפל. מערבבים את לינגוויני סחוט לתוך רוטב העגבניות לפני ההגשה.