קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

עוגות צ'ילי בטטה ברוטב ליים כוסברה

עוגות צ'ילי בטטה ברוטב ליים כוסברה
המתכון עוגות צ'ילי בטטה עם רוטב ליים כוסברה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 35 דקות. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. ציון זה מוצק. נסו עוגות צ'ילי בטטה ברוטב ליים כוסברה, עוגות סרטנים תוצרת בית עם רוטב ליים צ'ילי מתוק, ו שרימפס ליים צ'ילי עם רוטב יוגורט כוסברה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הבטטות, הג 'לפנו, הקמח, אבקת האפייה, המלח, אבקת הצ' ילי, הכמון והפלפל השחור.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
אבקת אפייהאבקת אפייה
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
כמוןכמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בקערה קטנה מקציפים קלות את החלב והביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים לתערובת הבטטה תוך ערבוב עד שכל המרכיבים מתאחדים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
4
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים מספיק שמן צמחי לכיסוי תחתית המחבת. זרוק את תערובת הבטטה, בכפיות מעוגלות, לשמן החם. לחץ קלות כדי לשטח את התערובת לגודל של חצי דולר. מבשלים עד שהעוגות מזהיבות, בערך 1 עד 2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים את העוגות לפלטת הגשה. מעל כל עוגה כמות קטנה של רוטב שמנת ליים כוסברה ומקשטים בכוסברה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
רוטב שמנתרוטב שמנת
לייםליים
6
בקערה קטנה שלבו את השמנת החמוצה, הכוסברה, גרידת הליים, מיץ הליים וקורט מלח. מכסים ומקררים עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גרידת לייםגרידת ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
בצבע צהוב קש חיוור עם הדגשות ירוקות גלויות ובועות עדינות ואלגנטיות. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות עזים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים חתוכים. על החיך הוא טרי, חושף איזון נהדר של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתייה.