קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגות תה עם ציפוי ארל גריי

עוגות תה עם ציפוי ארל גריי
עוגות תה עם ארל גריי הדובדבן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 48 מנות עם 108 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ביצים, תמצית ונילן, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: קאפקייקס ארל גריי עם קרם חמאה לימון ארל גריי, עוגות האוכל של ארל גריי השטן עם דובדבנים, ו ארל גריי תה לאטה.

הוראות

1
הכינו את הקאפקייקס: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ואז מסירים את הקערה; שמור על המים רותחים בסיר. בקערה אחרת מקציפים את הסוכר, הקמח והמלח; מערבבים לשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ואז מקציפים פנימה את הווניל עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחלקים את הבלילה בין הכוסות המוכנות וממלאים כל שלושת רבעי הדרך.
5
אופים עד שהעוגות נובעות כשנוגעים בהן, 15 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים מהמחבתות ומצננים על מתלה.
1
הקציפו את הסוכר, החלבונים, מיץ הלימון והמלח ביד בקערת מערבל המעמד. מרוקנים את שקיות התה ומוסיפים את התה הרופף לקערה, ואז מניחים את הקערה מעל סיר המים המבעבעים ומקציפים עד שהתערובת חמה והסוכר מתמוסס, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מעבירים את הקערה למיקסר המעמד ומקציפים עם מצרף המטרפה במהירות בינונית-גבוהה עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות, כ -5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מעבירים לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, חותכים את הפינה ומצנפים את הציפוי על הקאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
צילום: סטפני פולי