עוגות תה עם ציפוי ארל גריי
עוגות תה עם ארל גריי הדובדבן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 48 מנות עם 108 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ביצים, תמצית ונילן, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: קאפקייקס ארל גריי עם קרם חמאה לימון ארל גריי, עוגות האוכל של ארל גריי השטן עם דובדבנים, ו ארל גריי תה לאטה.
הוראות
הכינו את הקאפקייקס: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים).
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ואז מסירים את הקערה; שמור על המים רותחים בסיר. בקערה אחרת מקציפים את הסוכר, הקמח והמלח; מערבבים לשוקולד המומס.
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ואז מקציפים פנימה את הווניל עד לקבלת תערובת חלקה.
מחלקים את הבלילה בין הכוסות המוכנות וממלאים כל שלושת רבעי הדרך.
אופים עד שהעוגות נובעות כשנוגעים בהן, 15 עד 18 דקות.
מוציאים מהמחבתות ומצננים על מתלה.
הקציפו את הסוכר, החלבונים, מיץ הלימון והמלח ביד בקערת מערבל המעמד. מרוקנים את שקיות התה ומוסיפים את התה הרופף לקערה, ואז מניחים את הקערה מעל סיר המים המבעבעים ומקציפים עד שהתערובת חמה והסוכר מתמוסס, כ -2 דקות.
מעבירים את הקערה למיקסר המעמד ומקציפים עם מצרף המטרפה במהירות בינונית-גבוהה עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות, כ -5 דקות.
מעבירים לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, חותכים את הפינה ומצנפים את הציפוי על הקאפקייקס.