עוגות תירס תות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו עוגות תירס תות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 328 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, שימורי תות, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: סלט תירס בגריל עם ויניגרט ליים על עוגות תירס, עוגות תירס, ו תירס ועוגות בקלה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.מצפים קלות תבנית מאפינס בת 6 כוסות בתרסיס בישול. מכינים את בלילת מאפינס התירס כשהתווית מכוונת, ואז מערבבים פנימה את הקמח, גרידת הלימון והווניל. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות המאפינס.
אופים עד שהקצוות מוגדרים והמרכזים רכים אך לא רטובים, 10 עד 12 דקות. בינתיים זורקים את התותים ושמורות התות בקערה ומניחים בצד.
מוציאים את עוגות התירס מהתנור. לחץ בעדינות על גב כפית למרכז כל אחת מהן כדי לבצע כניסה כשליש מהדרך לעוגה. כף כ -2 כפיות מתערובת התותים לכל כניסה, ולחץ למילוי הדוק. (שמור את תערובת פירות היער שנותרה לציפוי.) מחזירים את העוגות לתנור וממשיכים לאפות עד להזהבה בלבד, כ -5 דקות נוספות.
תנו לעוגות להתקרר בתבנית על מתלה, 5 דקות, ואז הוציאו מהתבנית והניחו להתקרר 10 דקות נוספות. בינתיים מקציפים במיקסר את השמנת וסוכר הקונדיטורים עד שנוצרות פסגות רכות. מעל את העוגות עם תערובת פירות היער שנותרה ומגישים עם הקצפת.