עוגיות אגוז פיניולי איטלקיות
המתכון האיטלקי עוגיות אגוז Pignoli יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -30 דקות. יש קינוח זה 78 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת סוכר, סוכר מגורען, תערובת עוגיות סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו עוגיות פיניולי איטלקיות, עוגיות פיניולי איטלקיות, ו עוגיות Pignoli (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול. בקערה גדולה, לערבב עוגיות להכות, סוכר מגורען, חמאה, להדביק שקדים וביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד צורות בצק רך.
עבור כל עוגייה, צורה 1 כף בצק לכדור; רול צנוברים, לחיצה על המעיל.
מניחים כדורים 2 סנטימטרים זה מזה על סדינים עוגיות.
אופים 13 עד 17 דקות או רק עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 5 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות. לפני ההגשה, מפזרים אבקת סוכר.