קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות36
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות מגזרת מפלצת

עוגיות מגזרת מפלצת
עוגיות מגזרת מפלצות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 203 קלוריות . מתאים ל-36 מנות. תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים, קיצור, קרם אבנית וביצה. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10% . הציון הזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קבוצת עוגיות המפלצת של ניף , עוגיות מגזרת תותים ועוגיות מגזרת החוף .

הוראות

1
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה. מקציפים מולסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 3 כפות חלב 2%.1 עד 3 כפות חלב 2%.
3/4 כוס טורבינדו (גולמי שטוף) סוכר3/4 כוס טורבינדו (גולמי שטוף) סוכר
1 כוס בוטנים יבשים קלויים קצוצים במלח קלות1 כוס בוטנים יבשים קלויים קצוצים במלח קלות
צדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפהצדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפה
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
טונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפתטונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפת
2
שלבו את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, הג'ינג'ר, הציפורן, המלח ואגוז המוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מחלקים את הבצק לשניים. מקררים לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספרהדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
ציפורןציפורן
אגסים אסייתים, 3 כל אחד, שטופיםאגסים אסייתים, 3 כל אחד, שטופים
מוסקטמוסקט
1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטותצנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
3
על משטח מקומח קלות, מרדדים כל חלק של בצק ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה1/8 כפית פתיתי פלפל מתוק יבשים, לא חובה
ג'לפנוס כבוש, פרוס או קצוץג'לפנוס כבוש, פרוס או קצוץ
4
חותכים עם 3-in מקומח. חותכן עוגיות בצורת ילד זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
3 עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס3 עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
5
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
ממרח גבינת שמנת ג'לפנו פיקנטי פילדלפיהממרח גבינת שמנת ג'לפנו פיקנטי פילדלפיה
6
אופים ב-350 מעלות במשך 8-10 דקות או עד שהשוליים יציבים. מצננים על רשתות.
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
7
לציפוי בקערה גדולה מערבבים את הסוכר של הקונדיטורים, מים, אבקת מרנג וקרם טרטר; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקציפים על גבוה במשך 4-5 דקות או עד שנוצרים פסגות נוקשות. גוון עם צבע מאכל. (שמור על ציפוי שאינו בשימוש מכוסה כל הזמן במטלית לחה. במידת הצורך, מקציפים שוב במהירות גבוהה כדי להחזיר את המרקם).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות חלב2 כפיות חלב
קרם טרטרקרם טרטר
72 קרקרים בטעם חמאה72 קרקרים בטעם חמאה
ציפויציפוי
1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני
ציוד שתשתמש בו
טונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפתטונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפת
8
מקפיאים ומקשטים עוגיות כרצונך. עבור תחבושות מומיה, השתמש בעצה מס' 4 של מאפה לארוג סל
מרכיבים שתצטרך
3 עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס3 עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
9
לקישוטים קטנים ומפורטים, השתמש בקצה מאפה עגול #1 או #

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.