קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות84
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות פיסטוק שפריץ

עוגיות פיסטוק שפריץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגיות שפריץ פיסטוק. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 37 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 84 מנות סועדים.. אם יש לכם פיסטוקים, חמאה, סוכר מגורען וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 7%, וזה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוגיות ספייס ספייס דלעת / עוגיות לסרטן הילדים, עוגיות ספייס ספייס דלעת / עוגיות לסרטן הילדים, ו עוגיות ספייס ספייס דלעת / עוגיות לסרטן הילדים.

הוראות

1
מקמו מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור וחממו מראש ל -350 מעלות צלזיוס.דופקים את הפיסטוקים ו -1 כף סוכר מגורען במעבד מזון עד שהאגוזים טחונים דק ואבקתיים. מנפים עם הקמח והמלח לקערה בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
תנורתנור
2
מקציפים בקערה גדולה את יתרת 3/4 כוס הסוכר המגורען והחמאה במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת אור ותפוח, בערך3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצה והווניל ומקציפים עד לאיחוד. הפחיתו את מהירות המיקסר לנמוכה; מוסיפים את תערובת הפיסטוק ומקציפים עד להטמעה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
ונילוניל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
ממלאים מכבש עוגיות בבצק בהתאם להוראות היצרן. לחץ על עוגיות במרחק של כ-1 1/2 אינץ ' זה מזה על 2 ניירות אפייה לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מפזרים סוכר מלטש.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
6
אופים, מחליפים את התבניות באמצע הדרך, עד שהם מתייצבים וזהובים סביב הקצוות, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תנו לעוגיות להתקרר 5 דקות על ניירות האפייה, ואז העבירו למתלים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
צילום: אנדרו פרסל

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.