קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות שוקולד מנטה

עוגיות שוקולד מנטה
קאפקייקס מנטה שוקולד הוא קינוח המגיש 12. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 492 אוהדים. אם יש לכם ביצים, סודה לשתיה, תמצית מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הזוכה מנטה שוקולד צ'יפס ו טרי מנטה חמאה קאפקייקס, עוגיות מנטה עם מנטה שוקולד מריר גנאש, ו עוגיות מנטה עם מנטה שוקולד מריר גנאש.

הוראות

1
מחממים תנור וקו מאפין פח: מחממים תנור ל 177°. להכין פח מאפין על ידי רירית אותו עם ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים שוקולד וחמאה בדוד כפול: להשתמש בדוד כפול או להוסיף אינץ ' או שניים של מים לסיר בגודל בינוני ומניחים קערת מתכת על זה, מביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים חמאה (חתוכים לחתיכות), שוקולד, קקאו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כמו חמאה ושוקולד להמיס, לטאטא עד החומרים משולבים היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר מהחום ולתת מגניב לגעת.
6
לטאטא מרכיבים יבשים: בקערה קטנה, להקציף במרץ יחד את הקמח, סודה לשתיה, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
להכות ביצים, מלח, סוכר, תמצית מנטה, ולאחר מכן להוסיף תערובת שוקולד: בקערה גדולה (יכול להשתמש במיקסר), לנצח את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את המלח, הסוכר, תמצית מנטה להכות עד בשילוב היטב. מוסיפים לאט את תערובת חמאת השוקולד ומכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מערבבים מרכיבים יבשים ורטובים, שמנת חמוצה: 
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
10
מוסיפים במחצית תערובת הקמח מנופה, מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
11
מערבבים את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
12
מערבבים בתערובת הקמח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
13
אופים: כפית את הבלילה באופן שווה לתוך כוסות מאפין מרופדת.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מניחים בתנור במתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
אופים ב 177° במשך 18-20 דקות, עד צמרות באביב בחזרה כאשר נגע וקיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
בואו להתקרר במאפין פח על מדף במשך 15 דקות. ואז בעדינות להסיר קאפקייקס מן הפח ולתת מגניב לחלוטין לפני ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
2
השתמש בזיגוג של בחירה, בטעם עם תמצית מנטה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
3
מקשטים עם נענע טרי קטן. מתכונים לציפוי חמאה פשוט או גבינת שמנת בצע.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
מנטה טרייהמנטה טרייה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1
במיקסר חשמלי, מקציפים את החמאה (אם מכינים קרם חמאה) או חמאה וגבינת שמנת (אם מכינים ציפוי גבינת שמנת) במהירות בינונית עד שמנת. מקציפים בחלב (אם עושים חמאה) ותמצית מנטה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תמצית מנטהתמצית מנטה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים לאט את אבקת הסוכר במהירות נמוכה, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה, עד אור ורך. טעם ולהוסיף תמצית מנטה יותר אם זה לא מנטה מספיק בשבילך, או אבקת סוכר אם זה לא מתוק מספיק בשבילך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תמצית מנטהתמצית מנטה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

8(חוֹרֶף)(1 מקל, 4 אונקיות) חמאה ללא מלח(1 מקל, 4 אונקיות) חמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו מעובד הולנדיקקאו מעובד הולנדי57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2largesביציםביצים1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(יכול להיות או להרחיק)תמצית מנטהתמצית מנטה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק8(חוֹרֶף)חמאה, טמפרטורת חדר (מקל 1, 4 אונקיות)חמאה, טמפרטורת חדר (מקל 1, 4 אונקיות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו0(יכול להיות או להרחיק)תמצית מנטהתמצית מנטה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, טמפרטורת החדרגבינת שמנת, טמפרטורת החדר4חמאת Tbps, טמפרטורת חדר (מקל 1/2, 2 אונקיות)חמאת Tbps, טמפרטורת חדר (מקל 1/2, 2 אונקיות)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר (סוכר קונדיטור)אבקת סוכר (סוכר קונדיטור)1WES E אומנויות השפה האנגליתנענע טרי לקישוטנענע טרי לקישוט

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קאפקייקס בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.