לך לחנות ותביא חמאה, שבבי חמאה, אם תרצה, תערובת פודינג מיידית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. מתכונים דומים: עוגיות פודינג תבלין שיבולת שועל דלעת, פודינג בננה עם חמאת בוטנים-עוגיות שיבולת שועל, ו עוגיות קוקוס פודינג שיבולת שועל שוקולד צ'יפס.
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו כמה גיליונות אפייה עם קלף paper.In קערת ערבוב גדולה, לנצח את החמאה עד שמנת.
מוסיפים את שני הסוכרים ומכים עד שמנת. מקציפים את הפודינג והוניל (אם משתמשים), ואז מוסיפים את הביצים ומכים רק עד blended.In קערה נפרדת, לערבב יחד את הקמח, סודה ומלח. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת החמאה עד מעורבב. מערבבים בשיבולת השועל.באמצעות כף, לגרוף את הבצק להתגלגל לתוך כדורים. מסדרים את הכדורים על 2 1/2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה. לחץ צמרות למטה מעט.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
דראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים גיליון אחד בכל פעם על המדף המרכזי במשך 10 עד 12 דקות או עד עוגיות משחימים יפה.