עוגת בונדט דלעת
עוגת בונדט דלעת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 192 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם תערובת עוגה, מים, תחליף ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת בונדט דלעת עם זיגוג דלעת , עוגת בונדט דלעת ועוגת בונדט דלעת .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים. מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות; להקציף על בינוני במשך 4 דקות.
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצים.
אופים ב-350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבנית 15 דקות לפני שמוציאים לרשת לצינון מלא.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת בונדט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.