עוגת בצק ללא גלוטן קרום
צריך קרום צמחוני? בצק ללא גלוטן עוגת קרום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח אורז חום, קמח דוחן, קמח דורה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: מאפה ארבע הקמח של בט הגמן (קרום עוגה ללא גלוטן), דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד.
הוראות
מעבד מזון בקערה של מעבד מזון, לשלב מרכיבים יבשים. דופק לשלב.
תוסיף חמאה. דופק לשלב. לא חתיכות גדולות של חמאה צריך להישאר. זה לוקח כעשרה פעימות קצרות.
העברת תערובת לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים 4 כפות מים ומערבבים, באמצעות כף עץ. אם התערובת יבשה, מוסיפים עוד מים, כף אחת בכל פעם.
לטאטא יחד מרכיבים יבשים בקערה גדולה.
תוסיף חמאה. באמצעות הידיים או חותך מאפה, לחתוך חמאה לתערובת קמח עד לא חתיכות גדולות של חמאה להישאר.
מוסיפים 4 כפות מים ומערבבים, באמצעות כף עץ. אם התערובת יבשה, מוסיפים עוד מים, כף אחת בכל פעם.
מחלקים את הבצק לשניים ועוטפים בניילון נצמד. תרגע לשעה אחת.
הסר את הקרום מהמקרר ולאפשר להגיע לטמפרטורת החדר כמעט.
חותכים שתי חתיכות של קלף 12 על ידי 18 אינץ'. קמח קל פיסת נייר קלף אחת עם קמח אורז לבן. מרכז את הבצק על הנייר. בנדיבות קמח את החלק העליון של הבצק.
מגלגלים בצק לעיגול גדול, בערך 11 אינץ'. הפוך את צלחת העוגה מעל הבצק. החלק את ידך בין הדלפק לבין נייר הקלף.
הנח את ידך השנייה על תחתית תבנית העוגה. בתנועה אחת מהירה, להפוך את הבצק ומחבת מעל. הקש בצק למחבת. בזהירות למשוך את הנייר מהבצק. אם כל הבצק קורע לגזרים, לחץ אותו בחזרה יחד. קצוות לקצץ, crimp אם תרצה. עבור פאי קרום כפול, חזור על התהליך. במהירות להעיף את הבצק התגלגל על גבי בצק מלא עוגה או לגלגל סביב המערוך ולהעביר אותו לחלק העליון של העוגה.
אופים עוגה בזמן וטמפרטורה מתכון העוגה מפנה.