עוגת גבינה דלעת דלוקס דורשת כשעה ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 578 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -35 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כקינוח. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם סוכר, אגוז מוסקט טחון, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת דלוקס , עוגת גבינת דלעת דלוקס ועוגת גבינה דלעת דלוקס .
הוראות
1
מניחים 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ' ריבוע). לעטוף היטב נייר כסף סביב התבנית.
מרכיבים שתצטרך
סירופ שוקולד, תוספת גלידת קרמל, תוספת מוקצפת ועוד עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת, מרוככת, מחולקת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
בקערה קטנה מערבבים את פירורי העוגיות, אגוזי הפקאן והחמאה. לוחצים על תחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (15-1/2 אונקיות) עוגיות אוראו, מרוסקות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים ב-350 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
למילוי, בקערה גדולה, מקציפים חבילה אחת של גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר ועמילן תירס עד לקבלת תערובת חלקה, כ-2 דקות. טורפים פנימה את יתרת גבינת השמנת, חבילה אחת בכל פעם עד לקבלת תערובת חלקה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
הסר 3/4 כוס מילוי דלעת; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
10
יוצקים את מילוי הדלעת הנותר על הקרום; למעלה עם המילוי הרגיל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
11
חותכים בעזרת סכין לסחרור. זרוק מלית דלעת שמורה בכפות על עוגת גבינה; לחתוך בעזרת סכין לסחרור.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ' מים חמים למחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
אופים ב-350 מעלות למשך 55-65 דקות או עד שהמרכז מתייצב בדיוק והחלק העליון נראה עמום.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
מוציאים את התבנית הקפיצית מאמבט המים. מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר. מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
15
מקשטים בסירופ שוקולד, רוטב קרמל, תוספת מוקצפת וג'ינג'רס מרוסקים נוספים אם רוצים.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם בחירה מצוינת לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. הריזלינג של Angel Late Harvest עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Angel Late Harvest ריזלינג
האנג'ל של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנבצר מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלילים ומתוקים.