עוגת גבינה עם דלעת
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 65 גרם של שומן, וסך הכל 748 קלוריות. אם יש לכם קינמון טחון, שמנת כבדה, סוכר מייפל מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הג ' ינג ' ים השבורים עד שהם טחונים היטב.
מעבירים את הפירורים לקערה בינונית ומערבבים את החמאה המומסת. לטפוח את הפירורים באופן שווה לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. מכסים את החלק התחתון ואת הצד של המחבת עם גיליון אחד גדול של נייר.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד הקרום הוא המשרד.
תן לקרום להתקרר לטמפרטורת החדר.
שמן קלות את הצדדים לחתוך של הדלעת.
מניחים את הדלעת, בצד חתוך למטה, על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד מכרז, על 1 שעה. לגרוף את הבשר ולמדוד את 2 כוסות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את גבינת שמנת רכה עד חלקה.
מוסיפים את הקינמון, זנגביל, allspice, ציפורן, מלח וחצי סוכר מייפל להכות עד בשילוב.
מוסיפים את הסוכר המייפל הנותרים ומכים עד incorporated. לגרד את הצד של הקערה ולהכות את מחית הדלעת, ואחריו קרם כבד.
מוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, מכות עד מעורבב. לגרד את הצד של הקערה שוב לנצח עד מעורבב היטב, על 1 דקה.
יוצקים את עוגת הגבינה דלעת לתוך מחבת springform.
מניחים את המחבת בתבנית אפייה או במחבת קלייה קטנה.
הוסף מספיק מים חמים לצלחת כדי להגיע באמצע הצד של מחבת springform.
אופים את עוגת הגבינה במשך 1 שעה, או עד שהוא מוגדר סביב הקצוות מעט jiggly במרכז. כבה את התנור, סגור את דלת התנור ולהשאיר בעוגת הגבינה במשך כשעה.
להעביר את עוגת הגבינה למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
הסר את רדיד ואת טבעת המחבת springform. באמצעות סכין חמה, לחתוך את עוגת הגבינה לתוך טריזים, לשטוף את הלהב עם מים חמים בין כל פרוסה.